NBA Live'ın Geleceği Garanti Altında

20.10.2014 11:47 Alkan Adakaner


    NBA Live serisinin durumu son dönemlerde pek iyi değil. İptal edilen ve bekleneni veremeyen oyunlar sonrasında serinin toparlanması için EA Sports büyük gayret gösterdiğini vurguluyor. Tabi bu durum serinin eski hayranlarının kafasındaki soru işaretlerini kaldırmıyor.
 
    Oyunun yapımcı koltuğunda oturan Sean O'Brien'ın açıklamalarına göre NBA Live 15 kesinlikle serinin bir önceki oyunundan çok daha iyi olacak. Ayrıca serinin geleceği de garanti altında.
 

   O'Brien; şu an NBA Live 16 ve 17 için geliştirici ekibin genişletildiğini söylüyor. Zaten NBA Live 16'nın geliştirilmesine de şu an başlanmış. Yani kesinlikle NBA 2K15'in bu türdeki üstünlüğüne rağmen EA Sports henüz mücadeleden vazgeçmemiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NBA Live 15 Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Dk önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 5 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler