NBA Takımlarından Philadelphia 76ers, Oyuncu Ürünleri Üreten HyperX ile Partnelik Anlaşması Yaptı

20.10.2017 17:29 Tunahan Safdır

 
     Oyun dünyasıyla profesyonel sporları bir araya getiren anlaşmalara bir yenisi eklendi. Bundan böyle Philadelphia 76ers'in resmi bir kulaklık sponsoru var; HyperX.
 
     Oyunculara yönelik ürettiği üst seviye klavye, mouse ve özellikle kulaklıklarla bilinen HyperX ile hem Philadelphia 76ers hem de 76ers'in sahibi olduğu Dignitas isimli e-spor takımının sponsorluk anlaşması yaptığı resmi olarak duyuruldu. Bundan böyle hem kulübün hem de kulübe bağlı e-spor takımının resmi kulaklık sponsoru olan HyperX'in ürünlerini bundan sonra oyuncuların üzerine daha sık göreceğimiz kesin.
 
     Profesyonel spor kulüpleri çatısı altında oluşan e-spor takımları gerek ülkemizde gerekse dünyada sıklıkla rastladığımız bir durum. Bakalım e-sporun profesyonel spor branşları ve kulüpler üzerindeki etkileri gelecekte ne gibi gelişmelerle karşılaşmamıza neden olacak.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 3 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 4 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 5 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 6 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler