NFS: Most Wanted 2 Listelendi!

18.04.2012 14:55 Ersin Kılıç


     Most Wanted şüphesiz Need for Speed oyunları arasında kendine sağlam bir yer edinmeyi başarmıştı. Serinin son dönemdeki en beğenilen oyunlarından biri olan Most Wanted'ın devamı uzun süredir bekleniyor. Gelen haberler ise EA Games'in Most Wanted 2 üzerinde çalıştığı yönünde.
 
     Daha önce Dead Space 3'ü de listeleyen BTGames isimli satış sitesi bu sefer de Need for Speed: Most Wanted 2'yi listelemiş. Bu firma daha önce God of War IV ve Jak & Dexter HD'yi de listelemişti. Jak & Dexter'ın duyurusu gerçekleşse de henüz Dead Space 3 ve God of War IV hakkında bir gelişme yaşanmadı.
 
     EA Games'ın geleneği bozmayacağını ve bu sene bir NFS oyunu ile karşımıza çıkacağını hesaba katarsak Most Wanted 2 ihtimali de az da olsa kuvvetlenmiş oluyor. HEr zaman olduğu gibi yapılan açıklamalrı beklememiz gerekiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: The Run Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Black Box Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 62 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler