NFS: The Run'dan 7 Dakikalık Oynanış Videosu

Oyunda bolca 'quick time event' sahneleri olacağa benziyor.
10.06.2011 04:55 Levent Polater


    E3 2011'in en dikkat çekici sunumlarından birisi hiç şüphe yok ki Need for Speed: The Run'a aitti. Oyunun Need for Speed serisinde bir ilki yapacağını bekliyorduk ancak bu kadarına hayret ettik. NFS: The Run, oyun içi gerçek zamanlı ara sahneleriyle oldukça büyüleyici görünüyordu.
 
    Şimdi E3 2011 için hazırlanan bu oynanış videosu kesintisiz bir şekilde yayınlandı. Aşağıdan bu heyecana siz de ortak olabilirsiniz. Videoda, oyunun yarışın yanısıra sürükleyici bir konuya da sahip olacağını anlıyoruz. "Hayatınız için yarışın" sloganı oyuna boşuna konulmamış, ana karakterimiz ile araç dışında da bizi çeşitli tehlikeler ve atlatmak zorunda olduğumuz engeller bekliyor. Bu gibi ara sahnelerde oyun, kendi akışında ilerlerken bize de "Quick time event" yani doğru tuşa doğru zamanda basma görevi düşüyor.
 
    Aşağıdan oyununun oynanış videosuna göz atabilirsiniz. Need for Speed: The Run, 17 Kasım'a PC, PS3 ve Xbox 360 için yapılıyor. Oyunun farklı sürümlerinin Wii ve 3DS için de yapıldığını sözlerimize ekleyelim:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: The Run Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Black Box Dağıtıcısı: EA Games Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 71 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler