NHL 16 Sadece Yeni Nesil Konsollara Geliyor

19.05.2015 22:12 Ömür Gencer


         EA Sports bugün resmi sitesi üzerinden yayınladığı açıklamayla NHL 16'nın PlayStation 4 ve Xbox One olmak üzere sadece yeni nesil konsollara geleceğini duyurdu. Firma bu seneki buz hokeyi oyununu oyuncuların yorumlarını dikkate alıp geliştireceklerini belirtiyor.
 
         EA Sports, NHL 16'da oyuncular tarafından istenen 6'ya 6 online maç, online couch co-op desteği ve zenginleştirilmiş EA Sports Hockey League, Be a GM ve Be a Pro oyun modlarının yer alacağını belirtiyor.
 
       Firma, NHL 16'yı oynayamayacak eski nesil konsol sahiplerini de unutmuyor. EA Sports PS3 ve Xbox 360 için NHL: Legacy Edition adında yeni bir oyun çıkaracak. Bu yapımda kadrolar güncellenecek ve 9 yıllık NHL serüvenindeki en çok sevilen oyun modları bir araya gelecek.
 
        Henüz bu iki oyun için herhangi bir video veya görsel bulunmuyor. EA Sports, bu iki oyuna da E3 sunumunda yer verecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NHL 16 Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler