NSMB Wii'de 99 Can Nasıl Alınır?

18.11.2009 11:02 Ersin Kılıç

New Super Mario Bros Wii'yi oynamaya başlayan oyun severler yayınladıkları ilginç videolar ile karşımıza çıkmaya başladı.
 
Yayınlanan bu videoda ise "New Super MArio Bros Wii'de nasıl 99 cana sahip olabiliriz?" sorusunun cevabı verilmiş. Oyunun en büyük özelliklerinden biri olan zincirleme puan sistemi kullanarak oynayan kişi pratik bir şekilde 99 canın sahibi oluyor.
 
oyunda çok fazla zaman kaybetmeden düşmanlarınıza atak yaparsanız zincirleme puan kazanıyorsunuz. Yani ilk seferinde 200 puan aldıysanız, ikinci seferde 400, üçüncü seferde ise 800 puan kazanıyorsunuz. Katlanarak giden bu puanlamada 8000 puan sonrası ise her atağınızda bir can sahibi oluyorsunuz.
 
Sözü fazla uzatmadan o videoya geçelim ;
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New Super Mario Bros. Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 1 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 3 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 4 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler