Nagoshi: Yakuza 5 Yenilikçi Olacak

Zombilerle dolu Yakuza: Of the End'ten Yakuza 5 olarak da bahsediliyordu, ama anlaşılan öyle değilmiş
01.09.2011 09:04 Alkan Adakaner


    Sega'nın Yakuza serisi için yeni bir stüdyo kurması ve serinin bitmeyeceğini açıklaması eminim bir çok kişiyi mutlu etmiştir. Her ne kadar bazı eksiklikleri olsa da Yakuza serisi "farklı" bir oyun oynamak isteyenler için harika bir fırsattı. Artık daha da farklı bir seriyle karşılaşacağız, çünkü serinin yaratıcısı Toshihiro Nagoshi Yakuza 5'in yenilikçi olacağını söylüyor.
 
     Serinin dramatik yönünün korunacağını söyleyen Nagoshi oynanabilirlik alanında yenilik yapacaklarını belirtiyor. Yine de bu değişiklikler çok sert olmayacak ve eski ile yeni bir arada var olacaklarmış.
 
      Yakuza 5'in geliştirme süresinin serinin diğer oyunlarından biraz daha uzun olacağını da vurgulayan Nagoshi, ekibinin Yakuza 5'i yenilikler yapmadan rahatça bitirebileceğini, ama kendilerinin böyle bir şeyi istemediğini söyledi.
 
      Geliştirici ekip şu an oyunun yapım aşamasının başındaymış ve bu nedenle oyunun duyurusunun biraz erken olduğunu düşünüyorlarmış. Yine de bu nesilde bir Yakuza oyunu daha oynayabileceğimizi şimdiden bilmek güzel.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yakuza: Dead Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 16 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 5 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 6 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 7 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 9 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler