Namco Bandai, Arcade-Restaurantlar Açmak İstiyor

Bu tür arcade-restaurantlar oyuncuların büyük ilgisini çekecektir
05.01.2013 11:02 Alkan Adakaner


      Bir süredir Capcom'un Japonya'da çeşitli barlar ve restaurantlar açmak için çabaladığını görüyoruz. Namco Bandai de benzer bir adım için kolları sıvamış görünüyor. Amerika'da Dave & Busters, GameWorks ve Jillian farklı arcade-restaurantlardan esinlenerek Namco Bandai de benzer bir yer açmak için kolları sıvadı.
 
      Amerika Birleşik Devletleri ve Karayiplerde 1000 civarında eğlence mekanı bulunan Namco Bandai, Level 256 kod adını verdiği proje çerçevesinde arcade-restaurant açmak için girişimlerde bulunmaya başladı.
 
     Bir zamanlar oyun dünyasının vazgeçilmezi olan arcade dünyası bu tür restaurant ve barlar sayesinde yeniden eski canlılığına kavuşabilir mi? 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Test Drive Unlimited Solar Crown İçin Çevrimdışı Mod Yolda 14 Dk önce Monster Hunter Wilds 140 GB Boş Alan İstiyor: PC Sistem Gereksinimleri 1 Saat önce The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı 27 Eylül Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 27 Eylül Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 27 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler