Namco Bandai'den Yeni Bir Stüdyo

10.02.2012 12:38 Ersin Kılıç


     Japonya'nın önde gelen firmalarından biri olan Namco Bandai, yeni bir stüdyonun kurulacağını bugün resmi olarak açıkladı.
 
     Tekken, Soul Calibur ve Tales of serisi dışında anime odaklı oyunlarıyla da dikkat çeken firmanın bu yeni stüdyosu firmanın da merkezi olan Japonya'da açılacak. Açılacak olan bu yeni binadaki çalışan sayısının ise 1000 kişiyi blacağı belirtilmiş. Ayrıca firmanın Tales oyunlarını geliştiren ekibinden 80 kişinin de bu kısıma getirileceği açıklandı.
 
     Oyun yapımı dışında firma yönetimini de ağırlayacak olan bu yeni stüdyoda Arcade oyunlar dışında network içeriklerinin yönetimi de yapılacak. Bu yeni binanın açılışı ise 2 Nisan'da gerçekleşecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales Of Graces Platformlar: Wii PS3 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: 2. Çeyrek 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 40 Sn önce Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 19 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler