Napoleon Total War'a Eyefinity Desteği Geldi

02.03.2010 16:20 Ersin Kılıç


 
     Strateji türünün en iyi örneklerinden biri olan ve Empire sürümü ile çıtayı oldukça yükseğe taşıyan Total War serisinin yeni oyunu Napoleon : Total War'a Eyefinity desteği geldi.
 
     Oyun için yayınlanan bu yama Eyefinity özelliği ile birlikte bazı problemleri de gideriyor. Bu problemlerin başında ise oyunun çoklu oyuncu modundaki konuşma problemleri geliyor.
 
     Yeni model ATI kartların desteklediği Eyefinity özelliği ile birlikte oyuncular destekleyen oyunu 3 monitör ve daha geniş bir görüş açısı ile oynayabiliyor.
 
     Steam üzerinden otomatik olarak gerçekleşen bu yamanın aktifleşmesi için ise oyunu bir kez kapatıp açmanız yeterli oluyor.
 
 Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Napoleon: Total War Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: RTS Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler