Narcos: Rise of the Cartels Çıkış Fragmanı

19.11.2019 22:26 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Curve Digital'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Kuju Entertainment'ın yaptığı Netflix'in yapımcılığını yaptığı Narcos dizisinin ilk iki sezonunu konu alacak olan sıra tabanlı strateji oyunu Narcos: Rise of the Cartels'in çıkış fragmanı paylaşıldı. 
 
Oyun bugün itibariyle PC ve PlayStation 4 üzerinde erişime açılacak. 21 Kasım'da Switch için, 22 Kasım'da ise Xbox One için erişime açılacak. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen çıkış fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
80'lerin Kolombiya'sına hoş geldiniz. El Patrón'un imparatorluğunun ateşi çoktan yakıldı, etkisi sınırları aştı ve hızla büyüyor. Her yere nüfuz ve yozlaşma hakim; polisler, muhafızlar, politikacılar ve diğer herkes Medellín Kartelinin avucunun içinde ve Amerika en sonunda bir şeyler yapmaya karar verdi.

Narcos: Rise of the Cartels, Netflix'in popüler dizisinin hikayesini, El Patrón'un yükselişini ve düşüşünü anlatıyor. Tarafınızı seçin; ya narkotikle ya da kartelle çalışın. Dizideki mekanları keşfedin, dünyayı etkileyen olaylarda ve uyuşturucu savaşlarının seyrini belirleyen önemli mücadelelerde rol oynayın.

Çeşitli sınıf tabanlı rollerle takımınızı kurun, başrol karakterlerine katılın, becerilerinizi geliştirin ve gaddarlık dolu bu sıralı tabanlı oyundaki savaşlarda yerinizi alın. Unutmayın, her hareketinizin neticeleri olacak.

Gümüş... veya Kurşun

POPÜLER NETFLIX DİZİSİNDEN UYARLANDI
Bu Narcos deneyimi orijinalliği ve El Mexicano, Murphy, Peña ve Primo gibi ikonik karakterlere dayanıyor. Her "lider", savaşı değiştirebilecek avantajlar sunuyor.

HIZLI STRATEJİK SAVAŞLAR
Narcos: Rise of the Cartels, sıra tabanlı strateji savaşlarını bambaşka bir düzeye çıkarıyor; birimler art arda bağımsız hareket edebilme yeteneğine sahip ya da bir turda birden fazla hareket gerçekleştirebiliyor, yani oyunun hızı asla düşmüyor. Hamlelerinizi akıllıca planlarken dikkatli olmalısınız, çünkü her hareketinizin neticeleri olacak.

HER SAVAŞIN İKİ TARAFI VARDIR
İki benzersiz mücadele içeren Narcos: Rise of the Cartels, savaşı iki tarafından gözünden de görmenize imkan veriyor. Narkotikle işbirliği yaparak uyuşturucu imparatorluğunu yıkmak için Steve Murphy ile aynı safta çarpışın ya da uyuşturucu kaçakçıları ile birlikte olarak her yerde gözü olan El Patrón'un emri altında bir imparatorluk inşa etmek, onu büyütmek ve genişletmek için çalışın.

KARŞILIK VE ÖLDÜRÜCÜ ATIŞ
Yenilikçi oyun mekaniği, düşmanlarla doğrudan çatışmaya girmek için birimlerinizin üçüncü şahıs kontrolünü ele almanıza imkan tanıyarak en uygun anlarda kritik hasarlar verme fırsatı sunuyor ve böylece bu sıra tabanlı oyun heyecanını asla kaybetmiyor.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Narcos: Rise of the Cartels Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kuju Entertaintment Dağıtıcısı: Curve Studios Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler