Naruto Shippuden: UNS3, Ek Paketiyle PC'ye Geliyor

10.07.2013 01:46 Samet Konuksal


    Eğlence dünyasının önemli serilerinden Naruto'nun oyun uyarlamalarından olan Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3, geçtiğimiz sene içerisinde Xbox 360 ve PS3'e çıkmıştı. Namco Bandai, oyuna yeni ek paketle birlikte PC duyurusunu yaptı.
 
    Belirtilenlere göre Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst adındaki yeni ek paket, oyunun hem kendisini, hem de yeni içerikleri içinde bulunduracak. Bu içeriklerde Kabuto'yu kontrol edebileceğimiz özel bir senaryo yer alıyor. Senaryoda ise 100'den fazla görev serisi bulunuyor.
 
    Görevlerin haricinde yeni kostümlerin de yer aldığı oyunun çıkışı için önümüzdeki kış dönemi hedefleniyor. Daha fazla açıklama için beklemede kalın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: CyberConnect2 Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler