Naruto Shippuden UNSG Karakterlerine Göz Atalım!

Kakashi serinin en karizma karakterlerinden birisi..
25.09.2011 14:34 Ersin Kılıç


     En popüler serilerden biri olan Naruto'nun yeni oyunu "Gelmiş geçmiş en büyük ninja savaşı" sloganı ile evlerimize konuk olmaya hazırlanıyor. Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Generations'un yeni tanıtım videosunda oyunun ön plana çıkan karakterlerine yer verilmiş.
 
     İlk seri ve Shippuden serisinden karakterleri içerecek olan oyunda Naruto ve Sasuke gibi birçok karakterin genç hallerini de kontrol edebileceğiz. Oyunda ayrıca Konaha'nın Yellow Flash'ı Minato ve onun takımından genç Kakashi ve Obito Uchiha'da yönlendirebileceğimiz karakterler arasında yer alacak. Bu karakterler dışında Haku ve Zabuza gibi karakterler dışında beş büyük Hokage'de kontrolümüzde olacak.
 
     Oyunda tabi Naruto'nun farklı kuyruklu versiyonlarına da yer verilmiş. Animeye ve karakterlerin geçmişine ait özel bilgilerin de yer alacağı oyunun bu tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generation Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: CyberConnect2 Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Intel Extreme Masters Dallas 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi Başladı! 31 Mayıs Silent Hill 2 Remake Çıkış Tarihi Açıklandı: Fiyatı Belli Oldu 31 Mayıs Until Dawn Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 31 Mayıs God of War Ragnarok'un PC Çıkış Tarihi Açıklandı! 31 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler