Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4'ün Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

02.02.2015 22:25 Tayfun Kumaş

 
    CyberConnect2'nin geliştirdiği ve Bandai Namco'nun dağıtımını üstlendiği Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4'ün 12 dakikalık yeni oynanış videosu yayınlandı.

    Bu oynanış videosu ile daha önce kısa bir şekilde yayınlanan Hashirama ile Madara'nın kapışmasını izleyebilirsiniz. Bu video ile birlikte oyundaki dövüş mekanizmasını, komboları ve diğer özellikleri görebilirsiniz. Ayrıca oyuna The Last: Naruto the Movie filmindeki karakterlerin de katılacağını hatırlatalım.

    PC, PS4 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak olan Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4'ün yeni oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CyberConnect2 Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 48 Dk önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 1 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler