Naruto'nun Yeni Formu UNSG'da Gözüktü

Bu kapışma bitmez!
08.12.2011 12:01 Ersin Kılıç


      Haberimiz serinin son bölümlerini izlemeyenler için Spoiler niteliği taşıyabilir.
 
     Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Naruto yeni oyunu Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations ile bizi bir kez daha Ninja Yolu'na davet edecek. İlk seri ve ikinci seriyi birleştiren oyun zaten kalabalık kadrosu ile dikkat çekiyordu. Bu kadroya yeni bir görünümün eklendiği de bugün ortaya çıktı.
 
     Oyunda ilk seriden ve ikinci seriden birçok karakter bulunacak. örneğin Sasuke ve Naruto gibi karakterlerin ilk serideki hali ile oynayabileceğimiz gibi Shippuden'deki büyümüş versiyonlarını da seçebileceğiz. Bunun yanında Naruto'nun Kyubi modunun da olacağı daha önce açıklanmıştı. yeni ekran görüntülerinde ise Naruto'nun son formlarından Nine Tails Chakra Modunu görüyoruz. Naruto, Kyubi'nin tüm gücünü kullandığı bu modunda sarı bir görünüme bürünüyor.
 
     Ekran görüntülerinde ayrıca Sasuke'nin Cursed Seals görüntüsü ve Susanoo saldırısını da görüyoruz. Oyunun yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generation Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: CyberConnect2 Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler