NatGeoHD'de Bu Hafta FIFA Belgeseli Var

21.02.2012 18:22 Ersin Kılıç


     National Geographic televizyonunun en beğenilen programı Mega Fabrikalar her hafta farklı bir yapım sürecini karşımıza çıkarıyor. programın bu haftaki bölümü ise oyun severleri yakından ilgilendirebilir.
 
     Çünkü Mega Fabrikalar ekibi FIFA serisinin de yapıldığı EA Sports stüdyolarını bu haftaki programda tanıtacak. Program içeriği ile ilgili henüz bir bilgiye yer verilmemiş. Fakat programın resmi sitesinde FIFA stüdyolarına ait bazı ekran görüntüleri paylaşılmış. Burada stüdyonun en önemli mekanlarından yapım ekibine at fotoğraflar da görüyoruz.
 
     Bu fotoğraf galerisine ve Mega Fabrikalar'ın resmi sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. programın Cuma günü 21:00'da yayınlanacağını da hatırlatalım.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 17 Dk önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 1 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler