"Natal Devrim Olabilir"

01.03.2010 11:40 Ersin Kılıç

 
 
     Gün geçmiyor ki Microsoft'un yeni oyuncağı Project Natal hakkında yeni bir bilgi açıklama ile daha karşılaşmayalım. Bu açıklamalara eklenen yeni isim ise Jason Rubin oldu.
 
     Uncharted 2 : Among Thieves ile geçtiğimiz yılın ödüllerini silip süpüren Naughty Dog'un kurucularından biri olan Jason Rubin, GT TV'de yayınlanan Bonus Round programında Project Natal ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.
 
     Rubin konuşmasında, Project Natal ve Natal gibi donanımların oyunlardan daha fazla devrim yaratabileceğini ve Natal'ın Xbox 360 için bir oyun makinesi olduğunu fakat buna benzer sistemlerin çok daha fazla şeyler yapabileceğini düşündüklerini sözlerine ekledi. Rubin son olarak ise Microsoft'un doğru kartları oynadığı taktirde insanlara daha fazla konsol satacağını belirtti.
 
     Project natal bu sene sonunda piyasaya çıkacak. Sistem hakkında geniş bir sunumun E3 fuarında yapılacağı düşünülüyor.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler