"Natal'de Alan Sınırlaması Yok"

Natal ile ilgili pek çok soru işareti kafalarda dolaşmaya devam ediyor.
25.03.2010 01:48 Talha Aynacı

    
 
     Geçtiğimiz günlerde küçük odalarda kullanım zorluğu çıkabileceğinden bahsedilen Natal için cevap en yetkili ağızlardan geldi.
 
      Hatırlarsınız, test edilen Natal'in geniş bir alana ihtiyaç duyduğundan bahsedilmiş hatta ufak mimarisinden ötürü Japonya'da ki evlerde sıkıntı teşkil edebileceği dile getirilmişti. Konu hakkında açıklama yapan MS, Natal'in çalışma mesafesi hakkında ki bilgilerin yanlış yorumlandığına değindi. 
 
     Natal sensörünün odanın kurulumuna ve boş alana göre uygun olarak ayarlandığını açıklayan Microsoft, odaların türlü çeşit büyüklük ve küçüklükte olabileceklerini hesaba kattıklarını, yaptıkları sayısız test sonuçlarından yola çıkarak herkesin bu yılbaşında kanepelerinden Natal eğlencesine rahatlıkla akacaklarını belirtti.
 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 1 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 2 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler