Natalie Portman, Thor 4'te Mjolnir'i Kullandığını Açıkladı

26.10.2020 17:27 Özgür Eroğlu

 
Marvel'ın hem çizgi romanlarında hem de sinema dünyasında önemli bir yeri olan Thor karakterine ait dördüncü film yani Thor: Love and Thunder'ın başrollerinden Natalie Portman, yeni film hakkında güzel bir detay paylaştı.
 
Yeni filmde Kadın Thor olarak karşımıza çıkacak olan Natalie Portman, geçtiğimiz gün katıldığı ir röportajda film ile ilgili güzel bir detay paylaştı. Natalie Portman, filmde Thor'un çekicini yani Mjolnir'i kullandığını açıkladı. Sahnenin öncesi ve sonrası ile alakalı bir şey ne yazık ki söylemedi.
 
Filmin yönetmenliğini Taika Waititi yapacak ve Chris Hemsworth dışında oyuncu kadrosunda Natalie Portman, Christian Bale ve Tessa Thompson bulunuyor. Filmin vizyon tarihi ise 11 Şubat 2022. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 4 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler