Natal'ın Kinect Olması Kafaları Karıştırır mı?

14.06.2010 12:05 Levent Polater

aarongreenberg3
 
    Microsoft'dan Aaron Greenberg'e sorulan bu soru karşısında uzun bir yorum geldi. Greenberg, isim değişikliğinin olası bir karmaşaya yol açacağını düşünmediklerini
belirtirken açıklamalarını şöyle sürdürdü:

    “Natal ile yaptığımız onca harika şeyin ardından insanların sizin düşündüğünüz kadar isme takıldıklarını sanmıyoruz."
 
    “Bence şu anda bundan daha doğru bir zaman olamazdı. Birincisi, biz ismi çok beğendik, bu önemliydi, ikincisi, insanlar ismin mantıklı olduğunun farkına varacaklar. Üçüncüsü ise çoğu kişi bu donanımı ilk defa göreceklerinden, yeni isme aşina olacaklar.”
 
     “Kinect, herkese yeni bir deneyim sunacak, oyun oynamayan insanların bile bu alette ilgilerini çekecek bir şeyler bulacaklarına inanıyorum." 
 
     Kinect ile ilgili daha çok bilgiyi bu akşam ki Microsoft basın konferansında bulabileceğiz. Hala fiyat açıklaması bekliyoruz. Bu arada Kasım ayı çıkışı da netlik kazanmaya başladı.
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 25 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 1 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 2 Saat önce Devam Oyunu Drug Dealer Simulator 2, 20 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce Mağazada Hayatta Kalabileceğiniz The Store is Closed Yakında Çıkacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler