Natural Doctrine'den İkinci Video Geldi

Zindanlara dalmaya hazır olun
27.12.2013 13:11 Alkan Adakaner


     Kadokawa Games tarafından PlayStation 4, PlayStation 3 ve PS Vita için hazırlanan sıra tabanlı JRPG oyunu Natural Doctrine'in yeni bir videosu yayınlandı. Bu videoda oyundaki karakterlere göz atma şansı yakalıyoruz.
 
     Oyun grafiksel olarak çok büyük şeyler vaat etmese de bol bol sinematiklerle karşılaşacağız gibi görünüyor. Natural Doctrine'in dünyasında insanlar, alt türler ve diğer ırkların birbirleriyle savaşacakları ve doğuştan gelen bir öğretiye göre oyunun dünyasındaki büyük bir değişimi bekleyen bir grup gardiyanın da bu değişim sebebiyle büyük bir mücadeleye girişecekleri söyleniyor.
 
     22 Şubat'ta Japonya'da piyasaya çıkacak oyun henüz Avrupa ve Kuzey Amerika için duyurulmadı. Yeni videoyu aşağıda bulabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Natural Doctrine Platformlar: PS3 VITA PS4 Geliştirici: Kadokawa Games Dağıtıcısı: Kadokawa Games Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler