Naughty Dog Birkaç Proje Üzerinde Çalışıyor ve Neil Druckmann Oyuncuların Sabırlı Olmalarını İstiyor

03.03.2021 21:47 Gazali Çetinkaya

 
The Last of Us, Uncharted ve Jak and Daxter serilerinin arkasındaki stüdyo Naughty Dog, birden fazla proje üzerinde çalışıyor ve stüdyonun eş başkanı Neil Druckmann bu projelerin duyuruları için oyuncuların sabırlı olmalarını istiyor.

Neil Druckmann twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Bana tweet atıp yeni projemizi sorduğunuzda size hiçbir şey söyleyemem. Lütfen sabırlı olun. Sizlerle paylaşmak için sabırsızlandığımız birkaç tane güzel şeyimiz var. Paylaşabilecek olduğumuz anda paylaşacağız." diye belirtti.
 
Bu projelerden birisi The Last of Us Part II multiplayer oyunu. The Last of Us Part II sadece tek oyunculu hikaye modu ile çıkışını gerçekleştirdi fakat Naughty Dog bağımsız bir multiplayer deneyim geliştirdiklerini duyurmuştu. Bunun dışında stüdyonun bir sonraki oyunun ya yeni IP ya da The Last of Us Part II'nın devam oyunu olacağı belirtilmişti. Ayrıca The Last of Us Part II'nin PlayStation 5 sürümüne yönelik de büyük bir beklenti var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler