Naughty Dog, PlayStation Meeting Etkinliği için New York'un Yolunu Tuttu

06.09.2016 12:27 Gazali Çetinkaya

 
   PlayStation Meeting etkinliği yarın A.B.D'nin New York şehrinde düzenlenecek ve beklenen konsol duyurularının yanı sıra oyunlarla ilgili bir şeyler de görmeyi umut ediyoruz.
 
   Uncharted, The Last of Us, Jak and Daxter ve Crash Bandicoot markalarıyla tanıdığımız Naughty Dog da oyun kısmı için PlayStation Meeting etkinliğinde yer alacak gibi görünüyor. Naughty Dog'un programcısı Christian Gyrling, twitter üzerinden paylaştığı mesaj ile 7 Eylül tarihinde gerçekleşecek basın konferansı için New York'a gitme vakti olduğunu belirtti. 
 
 
   Muhtemelen Uncharted 4 ile ilgili bir şeyler göreceğiz. Bu da Uncharted 4'ün hikaye moduna ait bir DLC tanıtımı olabilir. Kendileri haziran ayının sonunda yaptığı açıklamada Single player DLC'sine oyunun çıkış zamanına kadar başlamadıklarını belirtmiş, üzerinde çalışmak için biraz zamana ihtiyacı olduklarını ancak en kısa sürede oyunculara DLC hakkında bilgi vermenin mümkün olacağını eklemişti.
 
   Tabii Naughty Dog ismini duyunca Uncharted 4 dışında insanın aklı yeni bir The Last of Us oyununa da gitmiyor değil. 
 

 
   PlayStation Meeting etkinliği 7 Eylül tarihinde gerçekleşecek. Etkinlik Türkiye saati ile 22:00'a denk geliyor. Etkinlikte PlayStaton Kore, yeni bir PS4 modelinin tanıtılacağını onayladı ancak Neo mu Slim mi orası belirtilmedi. Bunun dışında Red Dead Redemption Remastered söylentileri de var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dövüşün Efsanesi: Street Fighter Video Oyunu Serisinin Yolculuğu 1 Dk önce Devasa Canavarların Dünyası: Monster Hunter Serisinin Efsanevi Yolculuğu 25 Dk önce Retro Klasikten Modern Efsaneye: Donkey Kong Video Oyunu Serisi 2 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabı Başladı! 2 Saat önce Retro Klasikten Modern Efsaneye: Donkey Kong Video Oyunu Serisi 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler