Naughty Dog Tanıtım Videosundaki Çizim İçin Özür Diledi

25.02.2016 10:54 Talha Aynacı

 
     Dün akşam sizlere aktardığımız haberde Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu için yayınlanan yeni hikaye videosunda kullanılan bir sanatsal çizimin aslında Assassin's Creed IV: Black Flag'e ait olduğunu aktarmıştık.
 
     Durum hakkında bir açıklama yapan Naughty Dog, blogu üzerinden oyunseverlere şöyle seslendi:
 
"Hikaye videosunu bir an önce yayınlamanın heyecanıyla üzücü bir hata yaptık ve bir oyunun sanatsal çizimi için kullanılan görseli çok da incelemeden kullandık. Tanıtım videosunu hemen güncelledik. Sanatçılığa büyük saygı gösteriyor ve bunun gerçekleşmiş olmasındaki tüm sorumluluğu üstleniyoruz.
 
Ubisoft, Assassin's Creed ekibi, çizimi gerçekleştiren sanatçı ve hayranlarımızdan özür dileriz."
 
 İşin aslı; daha önce Ubisoft Montreal'de çalışmış olan sanat tasarımcısı Jonathan Cooper, Naughty Dog'a geçmiş ve bu tanıtım videosunda kendisinden istenilen sahil görseli olarak daha önceki çalışmasından birini kullanmış.
 
Aşağıdaki yeni tanıtım videosu gerçekleşen olay sonrası düzenlenerek tekrar oyunculara sunuldu.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 1 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler