Naughty Dog Taşınıyor!

28.02.2010 02:32 Ersin Kılıç

 
     Uncharted 2 : Among Thieves ile geçtiğimiz yıla damga vuran ve daha uzun bir süre konuşulacak olan Naughty Dog firması taşınıyor.
 
     Sanıyoruz Crash, Jak ve Uncharted gibi yapımları ile oyunseverlerin kalbine taht kuran firmaların başında gelen Naughty Dog, daha da büyük projelere imza atacak. Eski ofislerinin firmaya yetmediğini düşünecek olursak Naughty Dog'un biraz daha büyümeye gittiğini söyleyebiliriz.
 
     6 yıldır bulundukları ofiste çalışan firma çokta uzağa taşınmıyor. Naughty Dog'un yeni ofisi, eski ofislerinden yaklaşık 150 metre mesafede.
 
     "Ödül alacak yeni oyunlar için" yeni bir ofis kurduklarını belirten Naughty Dog'un yeni ofisine ait görüntülere buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 2 : Among Thieves Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 4 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 4 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler