Naughty Dog, The Last of Us 2 Multiplayer için Ekonomi Tasarımcısı Arıyor

10.03.2021 08:45 Gazali Çetinkaya

 
The Last of Us stüdyosu Naughty Dog, üzerinde çalıştığı multiplayer oyun için ekonomi tasarımcısı arıyor.
 
İş ilanında belirtilene göre tasarımcı, oyunun ekonomisi ile oyuncu ilerlemesini dizayn edip ayarlamalar yapacak ve canlı operasyonlar ekibi ile birlikte oyun içi ekonomiyi optimize etme ve oyuncuların ihtiyaçlarına yanıt verme ile ilgilenecek.
 
Bununla birlikte oyuncuların kendilerini ifade etmeleri için yollar oluşturmak, oyunlara uzun ömür sağlamak ve oyuncuların çabalamaları için harika ödüller sunmak konularında yardımcı olacak.
 
Naughty Dog'un şu anda geliştirdiğini bildiğimiz tek multiplayer proje The Last of Us Part II multiplayer oyunu. The Last of Us Part II sadece tek oyunculu mod ile çıktığında geliştirici ekip bağımsız bir The Last of Us multiplayer oyunu yaptıklarını doğrulamıştı. Neil Druckmann, projenin beklemeye değer olacağını söylüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler