Naughty Dog: Uncharted 3 Logosu Sahte

28.07.2010 12:55 Alkan Adakaner


 
     Playstation 3'ün en iyi oyunlarından Uncharted 2: Among Thieves ile gönlümüzü fetheden Naughty Dog yeni oyunla ilgili söylentileri yalanladı.
 
     Bir süre önce facebook'ta ortaya çıkan ve oradan haber bloglarına dağılan Uncharted 3 logosunun sahte olduğu Naughty Dog tarafından Twitter aracılığıyla yalanlandı.
 
     Böyle bir logonun Naughty Dog veya SCE ile bağlantısının olmadığını söyleyen yetkililer,  henüz bir duyuru yapmadıklarını ve bu logonun tamamen hayran yapımı olduğunu söylediler.
 
    Uncharted 2'den sonra iyice ünün arttıran Naughty Dog'ın en iyi konsol oyunu geliştiricisi olduğu Enslaved ve Heavenly Sword'dan tanıdığımız Ninja Theory tarafından da dillendirilmişti.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 2 : Among Thieves Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 13 Dk önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 1 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler