Naughty Dog: "Uncharted 4, Bizim İçin Bir Dönemin Sonu Olacak"

20.10.2015 15:12 Samet Konuksal


    Uncharted serisinin yeni oyunu Uncharted 4: A Thief's End, adından da anlaşabileceği üzere Nathan Drake'in son macerası olacak. Her ne kadar Naughty Dog cephesinden bazı isimler serinin devam edebileceğiyle ilgili konuşmalar yapsa da, stüdyo yöneticisi Neil Druckmann karamsar konuştu.
 
    Yaptığı açıklamalarda Neil Druckmann, "Oyunun çıkışına yaklaştıkça daha da havaya giriyoruz. Uncharted 4'ün Naughty Dog için bir dönemin sonu olacağına kesinlikle eminiz." sözlerini söyledi.
 
    Druckmann, "Neredeyse 10 seneden beri Uncharted markasıyla başlangıçtan en sona kadar beraberiz. Şu sıralar şanslıyız çünkü oyunun yapımıyla meşgul olduğumuz için üzüntü havasına girecek pek vaktimiz yok. Fakat yine de ara sıra geliyor ve... bilirsiniz işte." açıklamalarını yaptı.
 
    Uncharted 4'ün senaryosuyla ilgili de konuşan Neil Druckmann, "Bruce ile bu projenin konuşması için bir araya geldiğimiz günü hatırlıyorum. O günden bir hafta sonra sadece senaryoyla ilgilenecek bir takım kurmuştuk çünkü senaryonun yeni bir yöne gitmesi gerekiyordu. Uncharted senaryosunda birçok olay karma karışık işlenmiş. Evet bir sonuca varmamız gerekiyor fakat çoğu şey açık değildi. Uncharted 4'ün senaryosunda amacımız cevapsız soru bırakmamak olduğu için senaryo ekibinde bazı değişiklikler yaptık." sözlerini söyledi.
 
    Senaryonun duygusallığıyla ilgili Neil Druckmann, "Sadece oyunu yapan ya da yazan kişiler değil, stüdyodaki herkes Uncharted 4'le ilgili konuşurken duygusallaşıyor. Bir gün Emily Rose(Elena) ve Richard McGonagle(Sully) ile Motion Capture çalışmamız vardı ve işimiz bittikten sonra herkesin gözü dolmuştu." açıklamalarına yer verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler