Naughty Dog'dan Uncharted 2 DLC Anketi

Uncharted 2, en az tek kişilik oyuncu kadar, çoklu oyuncu modları ile de büyük beğeni topladı. Bakalım sırada hangi mod var ?
11.11.2009 12:15 Talha Aynacı

    Yapımcı Naughty Dog, hazırlanan yeni Uncharted 2 DLC'si için anket düzenliyor. Geliştirilen 5 yeni multiplayer mod arasında hangisinin size daha uygun olduğunu soran Naughty Dog'dan Arne Meyer; " Size en popüler listenin yayınlanacağını garanti edemeyiz ama sizin ne tür bir moddan hoşlanacağınızı gerçektende bilmek istiyoruz." yorumunda bulundu.
 
İşte ankette yer alan o 5 mod;
 
Plunder Only
 
"Sadece Yağmalama " modu adı üstünde yağmalama üzerine. Başka hiç bir varyasyonun bulunmayacağı modda; bol bol hazine kaçırıp düşman indireceksiniz.
 
Crushing: All Game Types
 
"The Crushing" özelliği oyunun tüm harita ve modlarında geçerli olacak bir özellik. Daha hardcore bir havaya sahip olan Crushing özelliği, oyuncuların daha az sağlık ünitesi yanısıra "Booster" özelliklerini ortadan kaldırıyor.
 
Crushing: Deathmatch Only
 
Tüm haritalarda sadece Deathmatch'ler yapmak üzere hazırlanmış bir mod.
 
Skilled Objectives
 
Bu mod, oyuncuların oynadıkça oyunculuk deneyimini ve karakterlerini geliştirdikleri bir mod olarak ön plana çıkıyor. Her oyuncunun 1. seviyeden başlayacağı modda Skill Level'inizi en üst seviyelere taşımayı amaçlıyorsunuz.
 
Deathmatch Variants Only
 
Tüm farklı Deathmatch özelliklerini (Sniper/ Tabanca, Tabanca/ El bombası, RPG'ler ve Crushing özelliği)  bir araya getiren  mod.
 
Siz hangisini tercih ederdiniz ? Anlete katılmak için http://www.naughtydog.com/
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 2 : Among Thieves Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler