Naughty Dog'un Yeni Oyunu Move Desteklemeyecek

21.09.2010 10:44 Alkan Adakaner


 
     Crash Bandicoot, Jak and Daxter ve Uncharted gibi oyunları ile tanıdığımız Naughty Dog, yeni oyununda PS3'ün harekete duyarlı kontrol cihazı Move'u desteği olmayacağını açıkladı.
 
     Yeni oyunları ile ilgili çalışmalara başladıklarını ve şu an Move desteği eklemenin zor olacağını söyleyen firmanın eş başkanı Christophe Balestra, belki gelecekte Move destekli bir oyun yapabileceklerini belirtti.
 
      Balestra'nın Move'un sıradaki oyunlarını desteklemesinin zor olduğunu söylemesi yeni bir IP söylentilerini ortaya çıkarabilir. Ayrıca Uncharted serisinin de hızlı oyun yapısı nedeniyle Move'a uyum sağlayamayacağını da düşünmüş olabilirler. Zaten şu ana kadar da Uncharted 1 veya 2'nin Move desteği ile ilgili bir girişim de bulunmuyor.
 
      Anlaşılan bir oyunun Move'a tam uyum sağlayabilmesi için oyunun da bu kontrol cihazına göre tasarlanması gerekiyor. En azından Naughty Dog'ın düşüncesi bu yönde.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 2 : Among Thieves Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 16 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Dk önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 2 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 14 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler