Naughty Dog'un Yeni Oyunu Orta Çağ Fantastik Temalı Değil (Güncelleme)

20.01.2021 18:04 Gazali Çetinkaya

 
Güncelleme: Naughty Dog konsept sanatçısı Hyoung Nam, IGN'e yaptığı açıklamada, o konsept görsellerin yeni Naughty Dog oyununa ait olmadığını açıkladı.

Konsept görsellerin açıklama kısmında "Yeni oyundan esinlenildi ve ne dediğimi gayet iyi biliyorsunuz." diye belirtilmişti. Assassin's Creed Valhalla'dan esinlenmiş.
 
Orijinal Haber: The Last of Us, Uncharted ve Jak and Daxter serisinin geliştiricisi Naughty Dog'un yeni oyunu orta çağ fantastik temalı olabilir.

Naughty Dog konsept sanatçısı Hyoung Nam'ın ArtStation profilinde paylaşılan üç adet konsept görsel stüdyonun bir sonraki oyunun temasının sinyalini veriyor.
 
Kuzey'in Kadını başlıklı konsept görsellerin ilkinde ejderha üzerine oturmuş kadın görseli orta çağ fantastik temasını çağrıştırıyor ve diğer iki görseldeki kıyafetler de Kelt mitolojisinden esinlenilmiş gibi görünüyor. Açıklama kısmında ise yeni oyundan esinlenildi ve ne dediğimi gayet iyi biliyorsunuz diye yazıyor.
 
Naughty Dog bir sonraki projesinde ya yeni The Last of Us oyunu ya da yeni bir IP ile oyuncuların karşısına çıkacaklarını belirtmişti ve yeni IP yolda gibi görünüyor. Neil Druckmann'ın çok harika bir şey üzerinde çalışıyoruz dediği proje de bu olsa gerek. 
 
Hyoung Nam'ın çizdiği konsept görseller:
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 8 Dk önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler