Need For Speed'e Gelecek Ek İçerikler Tamamen Ücretsiz Olacak

05.11.2015 13:46 Ömür Gencer


      İçinde bulunduğumuz dönemde oyun geliştiricilerinin ve dağıtımcılarının büyük bir oranı ek içerikler yani DLCler için belirli bir ücret alsa da bazı geliştiriciler de ek içerikleri tamamen ücretsiz olarak oyunculara sunuyor. Need For Speed'in geliştirici ekibi Ghost Games, yaptığı açıklamayla ek içerikleri oyunculara ücretsiz olarak sunmayı planladıklarını dile getirdi.
 
      Ghost Games'in yapımcı yönetmeni Craig Sullivan, oyuna gelecek içeriklerin ücretsiz olarak oyunculara sunulacağını söyledi ve şöyle devam etti: "Doğrusunu isterseniz oyunda ek içerikler için para alma gibi bir planımız yok. Her şeyi ücretsiz olarak oyunculara sunacağız." 
 
      Ücretsiz ek içeriklerin yanında Need For Speed'te herhangi bir mikro ödemelerin de olmayacağı ve oyunda bulunan ve oyuna gelecek olan her şeyin tamamen ücretsiz olduğunu açıklandı. Yapımcının "Bence oyuncular ücretsiz içerikleri hak ediyor." açıklaması da dikkat çekiyor.
 
      Bildiğiniz gibi daha önce yapımcıların oyunlarında mikro ödeme sistemi bulunmayacağını söylemesine rağmen o oyunlara mikro ödeme sisteminin geldiğini görmüştük. Sullivan bu durum hakkında şu sözlere yer veriyor: "Asla asla diyemezsiniz. Eğer bu oyuna on yıl boyunca DLC geliştirirsek on yıl sonrasında neler olacağını söyleyemem."
 
      Yani geliştirici ekibin yakın gelecekte Need For Speed'e ücretli DLC getirmek gibi bir planı olmasa da ilerleyen dönemlerde ücretli içerikleri oyunda görebiliriz. Son olarak Need For Speed'in inceleme puanlarının çok da yüksek olmadığını sizlere hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ghost Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 17 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler