Need for Speed Unbound'un Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

06.10.2022 14:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Japon satıcı Neowing, Need for Speed Unbound için ilk ekran görüntülerini yayınladı. Bu ekran görüntüleri size oyunun sanat tarzı hakkında fikir verecek.
 
Henüz resmi olarak duyurulmayan yeni yarış oyunu Need for Speed Unbound'u Electronic Arts yakında duyurmayı planlıyor. Raporlara göre bu yeni NFS oyunu yalnızca mevcut nesil platformlara gelecek. 
 
Şimdiye kadar bilindiği kadarıyla Need for Speed 2022, Frostbite Engine motorunu kullanacak ve büyük olasılıkla bazı anime tarzı öğelere sahip olacak. Oyun, Lake Shore City adlı kurgusal bir Chicago'da geçecek. 
 
Oyunun sızdırılan açıklaması ise şu şekilde: "Zamana karşı yarışın, polisleri arkanızda bırakın ve her hafta Lakeshore'daki sokak yarışı mücadelesine katılmaya hak kazanın. Garajınızı özel araçlarla doldurun, kendi benzersiz tarzınızı yansıtın ve özel kıyafetlerinizi giyin. Dünyanın her köşesinden yankılanan bir film müziği ile sokakları aydınlatın."
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ghost Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 17 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 13 Dk önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 1 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 1 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler