Need for Speed'e Gelecek DLCler Sadece Yeni Araba Paketi Olmayacak

Gelecek güncellemelerde veya ücretli indirilebilir içeriklerde mutlaka yeni araba parçaları olacaktır.
12.08.2015 02:47 Ömür Gencer


       Çoğu oyun firması oyunlarını tam olarak oyunculara sunmadan önce çıkaracağı DLClerin planlarını yapar. EA de Videogamer'a verdiği bir röportajda Need for Speed'de izleyeceği DLC stratejisinden bahsetti.
 
       Firmadan Marcus Nilsson'ın yaptığı açıklamaya göre Ghost Games, Need for Speed'e sadece yeni araba veya yeni renk DLC'si getirmek istemiyor. Bunun ötesine geçmeyi hedefleyen yapımcı ne gibi içeriklerle karşımıza çıkacağını tam olarak söylemese de DLClerin oyunu taze tutacağını ve yenileyeceğini söylüyor.
 
       Peki ana oyunun içeriği ne kadar yoğun olacak? Bu konuya değinen yapımcı oyunun hikaye modunun, DLCler gelene kadar oyuncuları tutacağının altını çiziyor.Need for Speed; PC, PS4 ve Xbox One için 4 Kasım'da çıkışını yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ghost Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 17 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 1 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 1 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler