Need for Speed'i Oynamak için İnternete Bağlı Olmamız Gerekecek

29.05.2015 10:27 Ömür Gencer


       EA, Twitter üzerinden bu sene çıkacak olan Need for Speed için önemli bir detay paylaştı. Belirtilene göre Need for Speed'i oynamak için sürekli internete bağlı olmamız gerekecek.
 
       EA, Twitter üzerinden şunları belirtti: "NFS online bağlantıya gerek duyacak ama bunun faydaları güzel. Arkadaşlarınızla birlikte daha ödüllendirici ve daha çeşitli bir deneyim sunacak." Geliştirici ekip Ghost Games'in müdürü Marcus Nilsson Need for Speed'in NFS: Rivals'ta bulunan online oyun modu AllDrive üzerine kurulu olacağını dile getirdi.
 
       Bu durum hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? NFS'nin internet bağlantısı gerektirmesi oyunu satın alma yönündeki görüşlerinize etki eder mi? 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ghost Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 17 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 68 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 1 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 1 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler