Need for Speed'in PC Sürümü Ertelendi!

14.09.2015 18:07 Ersin Kılıç


     Seriye yeni bir başlangıç getirecek olan Need for Speed'in PC sürümü için geçtiğimiz dakikalarda üzücü bir açıklamaya yer verildi. Oyunun resmi sitesi, Facebook ve Twitter adreslerinden Need for Speed'in PC sürümünün ertelendiği açıklandı. 
 
     Oyunun PC sürümü için yapılan geri dönüşlerde oyuncuların Frame Rate sabitlenmesinin istenmediği ve yapımcı firmanın da bunu haklı bulduğu rapor edilmiş durumda. Yani ertelenme sonucunda oyunun PC sürümü içinFR konusunda geliştirmeler yapılacağını söyleyebiliriz.
 
      Yapılan bu erteleme sonucunda konsol sürümü 3 Kasım'da çıkacak olan oyunun PC sürümü ise 2016 yılının ilkbahar aylarında karşımıza çıkacak.
 
     Bu ertelenmenin gerekçesi ne kadar doğru bilinmez ama baya ses getireceği bir gerçek. Oyunun özellikle modifiye seçenekleri ve görsel gücü sebebiyle PC sürümü büyük bir merakla bekleniyor, daha doğrusu konsol sürümünden ne denli farklı olacağı merak ediliyordu. Bunu öğrenmek için malesef bi 6-7 ay daha beklememiz gerekecek. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ghost Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 17 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 140 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 1 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 1 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler