Need for Speed'in Yeni Oyunu İçin Geri Sayım Başladı

12.08.2019 11:27 Özgür Eroğlu

 
Bugün Need for Speed'in resmi sitesinde bir geri sayım başlatıldı ve büyük ihtimalle yeni oyunun tanıtımı yakında geliyor. 
 
Need for Speed'in resmi sitesindeki geri sayım 2 gün sonra bitiyor yani 14 Ağustos'ta. Geri sayım bittiğinde Electronic Arts'ın finansal konferansı başlıyor. Oyun önümüzdeki Gamescom etkinliğinde detaylı olarak tanıtılma ihtimali çok yüksek. Haberler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Buraya tıklayarak geri sayımın olduğu siteye gidebilirsiniz.
 
Need for Speed'in bir önceki oyunu 10 Kasım 2017 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmüştü. Son oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Dünyanın en çok satan video oyun serilerinden biri olan Need for Speed™, yeni sürüş aksiyonu Need for Speed Payback ile bomba gibi bir dönüş yapıyor.

Fortune Valley’nin yer altı dünyasında, bir ihanetle bölünen ekibiniz, şehirdeki kumarhanelere, suçlulara ve aynasızlara hükmeden adi karteli, yani Kasa’yı devirmek için intikam arayışıyla tekrar bir araya geliyor. Bu yozlaşmış kumarcılar cennetinde bahisler yüksek oynanır ve Kasa her zaman kazanır. Yarışçı Tyler, Şovmen Mac ve Dümenci Jess’in dünyasına dalın, birbirinden zorlu ve farklı etkinliklerde direksiyon sallayın. Valley’deki yer altı dünyasının saygısını kazanıp Kasa’yı devirecek o son yarışta yer almak için her sürücünün yarışlara katılması, görevleri tamamlaması ve meydan okumalara karşılık vermesi gerekiyor.  

 

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler