Neil Druckmann Doğruladı: The Last of Us Part 3 Geliyor!

02.02.2024 23:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Naughty Dog eş başkanı ve The Last of Us serisinin ortak yaratıcısı Neil Druckmann, yeni yayınlanan "Grounded II: Making The Last of Us Part II" adlı belgeselin sonunda üçüncü bir The Last of Us oyunu için birtakım açıklamalarda bulundu. Bu kısımda Part 3'ün The Last of Us Part I ve The Last of Us Part II kadar heyecan verici olarak tanımladığı bir konsepte sahip olduğunu söyledi.
 
The Last of Us Part 3 şu anda heyecan verici bir konsepte sahip
 
 
 
The Last of Us Part III söylentileri elbette daha önce sürekli olarak gündemden gelen bir konuydu. Şimdi ise bu konu resmi olarak belgesel videosuna taşındı ve Neil Druckmann'dan doğrulama geldi. Druckmann ek olarak şunları aktardı:
 
"İlk oyun bir ebeveynin çocuğuna duyduğu koşulsuz sevgiyi temel alıyor. İkinci oyunda ne pahasına olursa olsun sevdikleriniz için adalet arayışı konseptini benimsedik. Şimdi ise elmanın son yarısına gelmek ve hikayeyi bir yerde noktalamak istiyoruz."
 
Druckmann sözlerini şöyle devam etti: "Daha önce belli bir konsept üzerinde düşünüp taşındık ancak o zamanlar herhangi bir şey bulamadık. Şimdi ise son zamanlarda bir hayli şey değişti. Şu anda elimde herhangi bir hikaye yok ama heyecan verici bir konsept bulunuyor. Kısacası bu hikayede bir bölüm daha varmış gibi hissediyorum."
 
The Last of Us Part 3'ü bekliyor musunuz yoksa hikaye ikinci oyunla beraber noktalanmalı mıydı?
 
Bahsi geçen belgesel
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Part II Platformlar: PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 19 Haziran 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 2 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 4 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 4 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler