Neptunia: Sisters VS Sisters Xbox Series, Xbox One'a Geliyor

03.07.2023 16:45 Umut Tandoğan

 
 
Idea Factory International, Xbox Series ve Xbox One için Neptunia: Sisters VS Sisters'ı hem fiziksel hem de dijital olarak 2024 yılında Kuzey Amerika ve Avrupa'da dünya çapında piyasaya süreceğini duyurdu.
 
Neptunia: Sisters VS Sisters ilk olarak 21 Nisan 2022'de Japonya'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 için, ardından 24 Ocak 2023'te dünya çapında PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. Switch sürümünün Japonya'da 10 Ağustos'ta çıkması bekleniyor, ancak batı sürümü henüz duyurulmadı.
 
Neptunia: Sisters VS Sisters, Gamindustri'nin hareketli dünyasında geçen bir aksiyon rol yapma oyunu. Oyuncular hayatı tehdit eden gizemli ve yeni bir fenomeni yenmeye çalışırken, ülkedeki birçok zindanda bulunan düşman ordularını alt etmeye çalışacak. Gamindustri'nin 4 Tanrıçası'nın küçük kız kardeşleri olan Tanrıça Adaylarına, dünyayı kurtarmak için ilk maceralarında liderlik edeceksiniz.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi 5 Saat önce ADATA ve XPG, En Yeni Teknolojilerini Computex 2024'te Kullanıcılarla Buluşturacak 6 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümü Yakında Duyurulabilir 7 Saat önce Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Saat önce Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler