NetEase Games, Heavy Rain Geliştiricisi Quantic Dream'i Satın Aldı

31.08.2022 12:58 Mehmet Tandoğan

 
 
NetEase Games, Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls ve Heavy Rain oyunlarının Fransız temelli geliştiricisi Quantic Dream'i satın aldığını duyurdu.
 
Çinli şirketin Avrupa'daki ilk stüdyosu olan Quantic Dream, NetEase'in oyun geliştirme taraflarından yararlanacak. Quantic Dream, tüm platformlar için oyunlar yaratmaya ve yayınlamaya devam edecek. Bunun yanı sıra üçüncü taraf oyunları da desteklemeye ve yayınlamaya odaklanarak bağımsız olarak işlerini yürütecek. 
 
NetEase CEO'su ve yöneticisi William Ding bir basın açıklamasında şunları söyledi: "Quantic Dream ile ortak hedefimiz, karşılıklı güven ve saygı ile ilerleyerek heyecan verici yeni bir büyüme yakalamak. Bu gelişmeden heyecan duyuyoruz. NetEase, Quantic Dream'in tam potansiyelini ortaya çıkarmasına yardım edecek. Quantic Dream'in yaratıcılığı ve olağanüstü hikaye anlatımı NetEase'in güçlü kaynakları ve yetenekleriyle birleştirecek. Bu sayede dünya çapındaki oyunculara interaktif eğlence deneyimini yeniden yaşatacağız." 
 
Quantic Dream şu anda belirtilmeyen platformlar için Star Wars Eclipse oyununu geliştiriyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Endüstrisi Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Geliştirici Dağıtıcısı: Yayıncı Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Ocak 1999
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 19 Dk önce Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 1 Saat önce inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 4 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 6 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler