NetEase Games, SkyBox Labs'ı satın aldı

06.01.2023 20:28 Umut Tandoğan

 
 
NetEase Games, Kanada merkezli oyun stüdyosu SkyBox Labs'ı satın aldığını duyurdu.
SkyBox Labs, kurucu ortaklar Shyang Kong, Derek MacNeil ve Steven Silvester liderliğinde NetEase Games bünyesinde bağımsız olarak çalışmaya devam edecek.
 
Kanadalı stüdyo daha önce Halo ve Age of Empires serileri de dahil olmak üzere Xbox Game Studios, Wizards of the Coast ve Electronic Arts ile birlikte oyunlar geliştirmişti. Aynı zamanda Stela ve TASTEE: Lethal Tactics isimli oyunları da yayınladı.
 
SkyBox Labs'ın kurucu ortağı Shyang Kong bir basın açıklamasında "Son on yılda Halo Infinite, Minecraft ve Fallout 76 gibi sevilen oyunlar üzerinde çalışmaktan zevk aldık. Kanada'daki varlığımızı büyütmeye, mevcut ve gelecekteki ortaklarımızı desteklemeye ve dünyadaki en büyük oyun stüdyolarından bazıları için daha fazla AAA oyunu birlikte geliştirmeye kararlıyız. Tutkulu ve yaratıcı yetenekli bireylerden oluşan bir ekip oluşturduk ve NetEase Games'e katılarak, yeni yaratıcı fırsatları takip etme planlarımızı hızlandırabileceğiz.” 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 1 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 2 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 4 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 5 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler