NetEase, VR Firması Something Random'a Miilyon Dolarlık Yatırım Yaptı

06.07.2022 13:23 Mehmet Tandoğan

 
 
GamesIndustry tarafından bildirilene göre NetEase, Polonyalı VR stüdyosu Something Random'a milyon dolarlık (Bir milyondan fazla olduğun bildiriliyor) yatırım yaptı. NetEase bu yatırım ile Polonya pazarına ilk kez giriş yapıyor.
 
Something Random stüdyosu 2021 yılında Cezary Skorupka, Jakub Witczak, Anna Zurawicz-Skorupka and Piotr Gogus gibi eski Superhot geliştiricileri tarafından kuruldu. 
 
Yeni VR stüdyosu ilk oyununu 2023'te piyasaya sürmeyi planlıyor. Stüdyo, daha önce birinci şahıs nişancı oyunu dahil olmak üzere iki VR oyunu üzerinde çalışıyor.
 
Something Random CEO'su Skorupka bu yatırım hakkında şunları söylüyor: "VR oyunları dünyasının çok dinamik bir geleceği ve içinde büyük bir potansiyeli bulunuyor. Sanal gerçeklik deneyim sahibi olduğumuz bir alan. NetEase tarafından aldığımız bu yatırım şu ana kadarki başarılarımızı takdir etmekle kalmadı her şeyden önce şu anda üzerinde çalıştığımız oyunlara da zemin hazırladı." 
 
Öte yandan NetEase, Çinli bir internet şirketi ve video oyun yayıncısı olarak karşımıza çıkıyor. NetEase, Knives Out, LifeAfter, Dead by Daylight Mobile ve EVE Echoes gibi birçok oyunun yayınlanmasına öncülük etti.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler