Netflix Sonunda Ülkemizde

07.01.2016 13:44 Pozan Erten


 
     Yıllardır imrenerek baktığımız, popüler kültür ve şov dünyası açısından sürekli kıskandığımız Amerika'yı daha da çekemememizi sağlayan dijitalve online öde-izle yayın platformu Netflix dün yapılan bir açıklama ile Avrupa ve Asya açılımını duyurdu. Ve tabii Türkiye de bundan nasibini aldı. Ne de olsa iki kıta arasındaki köprüyüz. O Netflix buradan illa ki geçecek, biliyorduk!

     Las Vegas'da devam eden CES 2016 kapsamında konuşma yapan Netflix patronu Reed Hastings dünyaya müjdeli haberi veren isim oldu. Hastings'in söylediğine göre Netflix artık Türkiye dahil 190 ülkede yayın hayatına devam edecek. Yani artık resmi olarak, hiç bir dolambaçlı yola başvurmadan ülkemizden resmi olarak Netflix'e üye olup, yayınlanacak tüm dizi, film ve şovları eş zamanlı takip edebileceğiz. Bunun müjdeli bir haber olması bir yana tarihi belli olmayan ama yakın olacağı söylenen bir zamanda Türkçe altyazı ve dil desteğide Netlix üzerindeki yerini alacak.
 
     Bildiğiniz üzere Netflix kullanıcısından aylık sabit ücret olan bir yayıncı. Şu an Avrupa bölgesi için açıklanan fiyatlar şu şekilde;
 
     Basit üyelik 26.99 TL
     Standat üyelik 33.99 TL
     Pemium üyelik 40.99 TL

     Ayrıca şu an Netflix'e üye olduğunuz takdirde 1 ay boyunca premimum üyeliği ücretsiz olarak kullanabileceksiniz. Ne diyelim hepimiz için hayırlı olsun. Siz Netflix'in ülkemize gelmesi hakkında ne düşünüyor ve fiyatlandırmaları nasıl buluyorsunuz?
 

İlgili İçerik Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler