Netflix, Yeni ve Büyük Çaplı Bir PC Oyunu Geliştiriyor

25.11.2022 13:06 Mehmet Tandoğan

 
Kaliforniya'da bulunan Amerikan teknoloji ve medya hizmetleri sağlayıcısı ve yapım şirketi Netflix, oyun sektörüne yatırım yapmaya devam ediyor. Mobile Gamer'ın bildirdiğine göre Netflix, eski Overwatch müdürü Chacko Sonny liderliğindeki LA stüdyosu için "yepyeni bir AAA PC oyunu" için işe alım yapıyor.
 
Netflix büyük çaplı bir PC oyunu için kolları sıvıyor
 
 
 
Netflix, büyük çaplı PC oyunu için şu anda aktif olarak işe alım yapıyor. Yayınlanan iş ilanında şu ifadeler yer alıyor: "Yeni bir AAA PC oyununda projenin yönünü ve yaratıcı vizyonunu oluşturmamıza yardımcı olacak son derece yetenekli bir oyun yönetmeni arıyoruz. Oyun yönetmeni olarak, Netflix'in dahili olarak geliştirdiği ilk projenin lideri konumunda olacaksınız."
 
İş ilanında ek olarak şunlar da bulunuyor: "Başvuracak olan adayın FPS veya üçüncü şahıs nişancı oyun konusunda deneyime sahip olması tercih edilir. Bunun yanı sıra canlı servis oyunlarında da kapsamlı bir deneyimin bulunması istenmekte." 
 
Verilen iş ilanına göre geliştirilecek olan oyun nişancı ve canlı servis oyunu olarak karşımıza çıkacak. Bunun dışında birinci veya üçüncü şahıs kamera bakış açısına sahip olacağını biliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Netflix Platformlar: PC Geliştirici: Netflix Dağıtıcısı: Netflix Tür: Servis Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2000
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 24 İçin İlk Fragman Yayınlandı 31 Sn önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 2 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler