Netflix'in Dragon's Dogma Animesi Yayınlandı

17.09.2020 19:52 Özgür Eroğlu

 
Capcom'un açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon's Dogma'nın geçtiğimiz yıl duyurulan Netflix anime uyarlamasının ilk sezonu yayınlandı.
 
Dizinin ilk sezonu 7 bölümden oluşuyor ve her bölüm ortalama 25 dakika uzunluğunda. Tüm bölümleri şu anda Netflix'te bulabilirsiniz.
 
Dizinin tanıtım yazısı şöyle: Ethan, evini yerle bir eden ejderhayı yakalayıp işini bitirmek üzere bir yolculuğa çıkar. Aniden yanında beliren bir piyon, hayatını korumak için ona hizmet eder. Ancak Ethan'ı bekleyen tehlikeler, hayal edebileceğinden çok daha büyüktür. Ne de olsa bir canavarla savaşıyorsanız siz de canavara dönüşebilirsiniz.
 
Seslendirme kadrosunda Greg Chun, Erica Mendez ve Cristina Vee bulunuyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma Anime Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Netflix Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 19 Dk önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 2 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 3 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler