Netflix'in Witcher Dizisinden Son Dakika Bilgileri Yayınlandı

19.07.2019 15:08 Nursema Emre

 
The Witcher for Netflix dizisinin baş sorumlusu Lauren Hissrich, son röportajında diziyi bekleyenlere önemli detaylar sundu.
 
Dizinin baştan sona fazlasıyla yetişkinlere yönelik bir yapım olduğunu belirten Hissrich, buna karşın şiddet ve seksin dozajının kaçmayacağının da altını çizdi.
 
Geralt'ın bir canavar avcısı olduğunu bildiklerini ve dizinin eksenini buradan çok fazla kaydırmak istemediklerini belirten Lauren Hissrich, daha dizinin planlama aşamasında bu canavarlarla Geralt'ın ve diğer insanların arasındaki ilişkiyi ele alan bir yapım sunmayı planladıklarını belirtti.
 
Ayrıca dizide ne kadar çok canavar gösterip bunu hikayeye nasıl yedirebildiklerini görünce izleyicilerin etkileneceklerini düşündüğünü belirtti.
 
Son olarak oyunun ve kitabın genel yapısını çok iyi etüt ettiklerini anlatan Hissrich, dizide herhangi bir baş kötü olmayacağının ve baştaki karakterleri bir daha hiç görememe ihtimalimizin dahi bulunduğunu söyledi.

İlgili İçerik Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler