Nether'dan Yeni Detaylar ve Yepyeni Görseller

21.12.2013 12:42 Alkan Adakaner


     Phosphor Games tarafından geliştirilen ve şu an Steam'de %40 indirimli olarak çeşitli paketler halinde satılan MMO oyunu Nether hakkında yeni detaylar paylaşıldı ve yepyeni ekran görüntüleri yayınlandı. Geliştiricilerin açıkladıları yeni detaylar şu şekilde.
 
* Yeni altgeçit (metro) sistemi = Oyunda sadece yer üstünde değil, yer altında da Nether adlı yaratıklara karşı mücadele edeceğiz.
* Kanatlı planör = Zorunlu kaldığınızda binaların tepelerinden kanatlı planörler sayesinde (rüzgarlı) yüzeye süzülmeniz mümkün olacak.
* Yeni bir Nether = Oldukça büyük, Golem benzeri yeni düşman. Bu düşmanı tek başınıza öldürmeniz çok zor, o nedenle ekip arkadaşlarınızla hareket etmelisiniz.
* Yeni Görev =  Oyunculardan haritada rastgele beliren mini-boss'ları öldürmeleri isteniyor.
* Yeni oyun içi eşyalar = El feneri, pusula, işaret fişeği ve gaz bombası bunlardan bazıları
 
    Bu içeriklere ait ekran görüntülerini de aşağıda bulabilirsiniz. Görsellerde yeni Golem düşmanımızı ve planörümüzü görüyoruz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nether Platformlar: PC Geliştirici: phosphorgames Dağıtıcısı: phosphorgames Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 23 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler