Never Alone'un Türkçe Yaması Yayınlandı

22.12.2014 15:49 Tayfun Kumaş

 
    Bağımsız olarak geliştirilen ve geçtiğimiz ay piyasadaki yerini alan Never Alone'un Türkçe yaması, Türkçe Oyun Merkezi tarafından oyunculara sunuldu.

    Alaska yerlilerini konu alan ve Alaska kabilesinin kültürlerini oyuna aktararak oyunculara sunmaya çalışan Never Alone'u, İngilizcesi olmayanlar Türkçe oynayarak daha iyi anlayabilirler. Puzzle/Bulmaca üzerine kurulu olan bu oyunda, Nuna adlı küçük bir kızı ve onun kutup tilkisini oyun boyunca yönetiyoruz. Bu oyunda bazen kar fırtınasını, bazen de ailemize karşı gelebilecek tehlikelere karşı mücadele ediyoruz.

    Türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz. Yamanın kurulum bilgilerini de aynı konu içerisinde okuyabilirsiniz. İyi oyunlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Never Alone Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Upper One Games Dağıtıcısı: E-Lİne Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler