Never Grave: The Witch and The Curse, Konsollar ve PC için Duyuruldu

20.05.2023 23:02 Umut Tandoğan

 
 
Palworld ve Craftopia geliştiricisi Pocket Pair,  roguelike öğeler içeren yandan kaydırmalı aksiyon oyunu Never Grave: The Witch and The Curse'u duyurdu.
 
Oyun, bu kış konsollara ve Steam üzerinden PC'ye gelecek. 4 oyuncuya kadar çok oyunculu desteği destekler. Şuan için hangi platformlara çıkacağı da belirtilmedi.
 
Lanetli bir şapka kullanarak ilerlediğiniz bir Metroidvania ve Roguelite karışımı bir oyun. En düşük seviyelere ulaşmak için çeşitli büyüler kullanın veya düşmanlarınızı ele geçirin! Ganimetinizi geri getirin, köyünüzde yeni tesisler inşa edin, geçiminizi sağlayın ve bir sonraki savaş için kendinizi güçlendirin! 4 oyuncuya kadar çok oyunculu desteği destekler.
 
Düşman saldırılarını belirleyin, sihirle savaşın ve bazen kazanmak için araziyi kullanın! Harabeler ve botanik bahçeleri gibi zindanlar otomatik olarak oluşturulur ve her oynadığınızda değişir. Ayrıca zindanlarda oyuncunun yolunu kapatmayı bekleyen engeller ve bulmacalar bulunuyor. 
 
Tanıtım videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler