Neverwinter, 2 Milyon Oyuncuya Ulaştı

01.08.2013 13:46 Ersin Kılıç


     Perfect World Europe yaptığı açıklama ile son dönemde bir hayli popüler olan Neverwinter’ın, dünya çapında 2 milyon kişiye ulaştığını duyurdu.

     Konu ile ilgili açıklama yapan Avrupa Ürün Müdürü Nic van 't Schip: "Neverwinter ’ı koruyan iki milyondan fazla kahramanın olması, oyunun kısa sürede ne kadar başarılı olduğunun göstergesidir. Türk topluluğunun, büyüyen oyuncu tabanımızın çok önemli bir parçası olmasından dolayı gururluyuz ve onlara en iyi şekilde Neverwinter’ı yerelleşmiş olarak getirmeye devam edeceğiz." dedi.

      Oyunun 2 milyon oyuncuya ulaşması ile birlikte bir de tanıtım videosu yayınlandı. Bu tanıtım videosunda oyundaki yoldaşlarımız üzerine durulmuş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeons & Dragons: Neverwinter Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Cryptic Studios Dağıtıcısı: Perfect World Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 4 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 5 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 7 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 7 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler